Home
Wij over onszelf
Assortiment
Kant en klaar
Wijnen
Noten
Visser bonbons
Buitenlandse kazen
Hollandse kazen
Belegde broodjes
Catering
Horeca
Recepten
Spaar systeem
Traiteur
Contact


U bent bezoeker nummer

 In de Kazerie word volop gekookt voor als u ff geen zin of tijd heeft om zelf te koken.

 De roti die wij eens per maand maken zet de toon, daarnaast maken we pasta gerechten en natuurlijk ook verse   stampoten. Tevens koken wij dagelijks iets met kip of een vegetarisch gerecht.

 Onze cheffin Chanida Bes (Li) komt 3 x per week verse Thaise gerechten maken, zalige rode beef/curry,    beef/oestersaus, Tom kai soep, pikante kip, verse kipsaté en een pikante kip met groene curry. Deze gerechten  zijn vers bereid en u kunt deze nog een paar dagen in de koelkast bewaren. 

 

 

 Hierboven een heerlijk kipgerecht met verse groenten.

 

 Onze beruchte ROTI die eens per maand wordt gekookt.

 

 Vers asperges in het seizoen.