Home
Wij over onszelf
Assortiment
Belegde broodjes
Catering
Horeca
Recepten
Spaar systeem
Traiteur
Contact


U bent bezoeker nummer

 

Traiteur

 

Foto hierboven: Verse rode kool in afwachting om gestoofd te worden.

 

 

U hebt even een keer geen zin of mogelijkheid om te koken, maar u wilt toch vers en vooral lekker eten? Geen probleem, De Kazerie is uw partner als het om lekker eten gaat. Ook indien u onverwacht moet overwerken of thuis onverwacht eters over de vloer krijgt maken wij maaltijden op uw wensen afgestemd. (grotere hoeveelheden minimaal 1 dag van te voren bestellen)

 

 

Foto hierboven: Vegetarische lasagna.

 

Sinds augustus 2012 namelijk is De Kazerie uitgegroeid tot een volwaardig delicatessenwinkel en traiteur met de nadruk op verse, eerlijke maar vooral heerlijke producten. Uiteraard zijn dan ook verse grondstoffen en de lekkerste ingrediënten de basis van onze maaltijden.

 

 

CHOCOMOUSSE

Uit eigen keuken

 

  

 

De Kazerie beschikt over een professionele open keuken opdat u vanuit de winkel de chef en sous chefs aan het werk kunt zien. Zo bent u er van verzekerd dat al onze maaltijden met liefde en dagvers bereid zijn. Onze maaltijden worden in speciale bakjes aan u meegegeven die, met afdekfolie en al, geschikt zijn voor verwarming in zowel de oven als ook de magnetron.

Uiteraard spelen wij met de bereiding van onze gerechten en maaltijden in op de seizoenen.