Visser bonbons

Visser Chocolade begint in 1996. Frank Visser was toen eigenaar en kok van restaurant ‘De Dillegaard’ te Nuth. Voor zover mogelijk bereidde hij alles zelf, van amuse tot bonbon bij de koffie. Totdat hij in 1996 terecht kwam bij een ambachtelijke chocolatier uit Amstelveen, Bart Appels van chocolaterie ‘Chez Pommes’. Samen met Gerben, toen ook werkzaam in ‘De Dillegaard’ en sinds januari 2005 medevennoot van Visser Chocolade, ging hij op weg naar Amstelveen. Daar werden zij door deze chocoladegoeroe geïnfecteerd met het cacaovirus. De geboorte van Visser Chocolade was een feit!

Met trots heeft Jessica's KAZERIE in augustus 2017 een zeer uitgebreide collectie van de lekkerste bonbons en chocolade in het assortiment opgenomen. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de seizoenen en wordt u meermaals verrast door de bijzondere smaken en creaturen uit de hand van Frank Visser.

Ook verkopen wij een mooi assortiment vers ijs van creamery Visser. Met name de chocolade variant is van zeer hoge kwaliteit.

 
Kazerie_2020-5.jpg